You are currently viewing Få styr på hjemmet i ferien – gode tips til gør-det-selv projekter

Få styr på hjemmet i ferien – gode tips til gør-det-selv projekter

Hvis ferien skal foregå derhjemme ved dig selv, så kan du lige så godt bruge tiden på hyggelige boligprojekter. Hvis du ikke er så handy i forhold til gør-det-selv verdenen, så kan du for eksempel bruge ferien på at dygtiggøre dig. Det kan være små projekter, som måske ikke kræver alverden. Det kan også bare være, at du ønsker at lave om på indretningen. Læs med her.

Få lavet om på lysinstallationerne

Hvis du er træt af en gammel loftslampe, som alligevel ikke giver tilstrækkeligt lys på badeværelset, så kan det være du skal prøve noget nyt. Du kan for eksempel få et skarpere lys med halogen pære. En halogenpære kan sammen med flere af slagsen, skabe et godt lys, for eksempel på badeværelset. Det kunne være et projekt at gå i gang med, for at forny badeværelset.

Har du en have, kan du også gå i gang med diverse projekter der. Måske trænger nogle af buskene til at blive beskåret. Det kan også være, at terrassen har brug for en kærlig hånd.

Få sikret din bolig i ferien

Hvis du skal afsted, hvad enten det er i sommerferien eller på et andet tidspunkt, så kan det være en idé at få installeret en slags overvågning. Dette er for at mindske risikoen for, at der kommer uvedkommende ved din bolig. Specielt i ferie og ved højtider, er tyvene nemlig på jagt efter steder, hvor de kan begå indbrud. Overvågning kan være med til at gøre, at i som bor i hustanden kan føle jer mere trygge, både når I er hjemme, men også når I er væk.

Det er efterhånden blevet mere normalt, at mange vælger at få et overvågningssystem, for tryghedens skyld. Det er rigtigt ærgerligt at komme hjem fra ferie til et indbrud.