Inspiration til indretning med stole

(sponsoreret indhold)

Når det kommer til at indrette med stole, så er der nogle enkelte tips som du kan benytte for at opnå et flot nordisk hjem. I dette indlæg vil vi se på disse tips, som du f.eks. kan benytte til at indrette med én af disse 5 flotte designstole.

Stole kan få stuen til at lyse op og tilføje stil til ethvert soveværelset. Stole i stuen behøver ikke at matche sofaen, men tværtimod bør være lys og iøjnefaldende. Der er mange stoledesign, der kan tilføje stil til rummet. For eksempel en Jonathan Adler Navy Regent Arm Chair eller en moderne Ægget af Arne Jacobsen.

At vælge stolen

At vælge stolene kan være skræmmende, men den vigtigste ting at holde øje med, er stilart og træsort. Koordinering disse to vil lade dig bruge stole fra forskellige sæt uden at skulle købe alt i ét sæt. Forskel i stil og tekstur kan være godt, især hvis du er ude efter et eklektisk look. Husk også at overvej muligheden for at lave stolen selv, som også kan være en mulighed. Er du til flotte designstole, så tjek indlægget vi linker til øverst i dette indlæg.

Herunder har vi sammensat en række billeder og tips, som skal hjælpe dig med at indrette med stole. Vigtigste er blot at du forsøger dig frem, da det endelige resultat altid tager lang tid samt, at hvad der er flot på billederne herunder, er ikke nødvendigvis flot hjemme hos dig.

5

2 4 3 1

At få stole ind i dit værelses eksisterende arrangement, kan give funktionel indretning. Centrering af et mindre bord mellem to stole i en krog i stuen, giver et dekorativ samtaleområde. Placer en sofa foran en pejs flankeret af to stole vender mod hinanden til dannelse af et dekorativt “firkantet” møble arrangement. Centrere to stole og et lille bord på tværs fra en sofa i et rum uden en pejs. Placer en stor, rund skammel i midten af arrangementet for at give godt plads til snacks, drikkevarer eller læsestof, samt et sted at afslappe trætte fødder. Dekorere en nøgen hjørne ved at fylde den med en hyggelig lænestol og et sofabord.