You are currently viewing Bliv kyndigt vejledt til det personlige sidste farvel 

Bliv kyndigt vejledt til det personlige sidste farvel 

De efterladte står ofte i noget, der kan minde om en undtagelsestilstand i dagene efter at deres kære er gået bort. Sorgen kan være lammende, og det er helt naturligt. Man har brug for al den hjælp, man kan få, både til det praktiske og til at komme videre. Sorgprocessen kan variere fra menneske tik menneske, og den må bare tage den tid, den tager. Den er både naturlig og vigtig for den efterladte. En god bedemand kan hjælpe med det praktiske. 

Hvis man søger på begravelse Hørsholm, så finder man Uldahls bedemandsforretning. Her er der god støtte og vejledning at hente, hvis man er efterladt og ønsker en smuk og personlig begravelse eller bisættelse af sin afdøde kære. Hos Uldahls kan du altid henvende dig, og vær ikke bange for at spørge eller komme med ønsker. En god bedemand vil altid gøre sig umage for at give den afdøde, og de efterladte, mulighed for at sige et personligt og smukt farvel.  

Kom frit frem med ønskerne 

Når ens kære går bort, så er det en person og en personlighed, man skal tage afsked med. Det er vigtigt, at både kiste og pynt afspejler dette personlige, hvis det skal blive en smuk og rørende afsked. Der er mange måder at personliggøre en kiste på. Både med valg og farve og model. Man har heldigvis nogle muligheder at vælge imellem. 

Blomster siger meget 

En smuk kiste, pyntet med blomster, der er personligt udvalgt, kan blive meget smuk og karakteristisk for den afdøde. Bedemanden har mange gode forbindelser til blomsterbindere og dekoratører, som kan hjælpe med at gøre den afdødes sidste leje til et smukt og personligt sted. Et passende leje til den sidste rejse, når I har sagt farvel. Et sidste smukt farvel.