Annonce

Den bedste virksomhedskonto til små virksomheder

Hvis du skal til at starte din egen virksomhed, så er det en god idé at undersøge, hvad du skal have styr på. Vi kan starte med at fortælle, at du skal have styr på rimelig mange ting, hvis du vil spare en masse penge og gøre alting selv, som mange jo gør.

En af de ting, du skal have styr på, er en erhvervskonto eller en virksomhedskonto. Denne form for konto er oprettet i virksomhedens navn, og tilhører derfor virksomheden og ikke dig personligt. Om det er godt eller skidt er ikke vores formål at diskutere. Du skal dog have sådan en af mange forskellige årsager. Problemet er bare, at mange banker nok kommer til at afvise dig af mange forskellige grunde. Det er ikke altid fair, men sådan er det bare.

Af ovenstående grund er det derfor en meget god ide at finde en virksomhedskonto med det samme, når man venter på sit CVR nummer. Der kan nemlig gå meget lang tid fra ansøgning til at kontoen er klar. Og man kan med fordel også ansøge forskellige steder. Lad os diskutere, hvilke steder, du kan ansøge om en konto til din virksomhed.

Generelt koster det ikke noget at sende en ansøgning, fordi du skal oftest først betale penge, når du har underskrevet en kontrakt eller accepteret nogle specifikke betingelser. Du kan derfor smutte ind på følgende hjemmeside og begynde at ansøge hos de udbydere, som vi kommer til at nævne længere nede: https://erhvervskontopris.dk/

Et meget populært valg hvis man skal have en dansk bank er nok Lunar (som tidligere hed LunarWay). Hos dem kan du få en relativt billig konto, og det er meget klart, hvad du kommer til at betale hvert år. Derudover er der nogle udenlandske muligheder eller udbydere, som du også bør ansøge hos. Fordelen ved at anvende dem er, at du kan få en gratis konto i nogle tilfælde. Med gratis konto menes der enten, at du ikke skal betale et månedligt gebyr eller et oprettelsesgebyr. Disse gebyrer kan sagtens være på flere tusind kroner normalt. Vi tænker, at du gerne vil spare det, hvis du er i gang med at starte din egen virksomhed.

Når du har styr på din konto, så kan du gå i gang med at tænke på, hvilket regnskabsprogram, du ønsker at anvende. Spørg eventuelt din revisor eller bogholder, så kan du måske hjælpe dig videre med det.