Annonce

Hvorfor bør man skrive blogindlæg?

Du finder en masse blogindlæg på den her hjemmeside, som du er inde på lige nu. Det er meget fint at læse en masse om en masse forskellige ting, men hvorfor udgiver folk artikler eller blogindlæg på hjemmesider. Der må være noget, der driver dem.

Det giver flere kunder

Det er de færreste blogindlæg, artikler eller lignende, hvor du ikke finder et link til en hjemmeside, hvor du kan købe det omtalte produkt eller lignende. Hvis du tænker over det, så giver det meget mening. Man udgiver en artikel på en hjemmeside, som man ikke selv ejer, fordi den har adgang til læsere, som man ikke selv har adgang til.

Nogle gange kan man gøre det gratis, fordi man har en meget relevant og interessant artikel, som man sender til ejeren af en hjemmeside. Han eller hun sparer penge, og han eller hun tjener penge, fordi der er reklamer på hjemmesider, som giver penge for hver person, der er inde på siden. Man kan derfor tale om en win-win situation. Ved du ikke, hvad det er, så er det en situation, hvor det er fordelagtigt for begge parter.

Det giver dig potentielt en bedre placering

Når vi snakker om placering, så mener vi selvfølgelig, at du bliver vist til flere mennesker, der søger på relevante søgeord. Man vil altså gerne have, at ens oprindelige hjemmeside bliver fundet af flere. Denne proces kaldes enten for backlinking eller linkbuilding. Læs mere om de to koncepter her.

Du må have fundet denne her artikel på en eller anden måde, og det gør søgemaskinerne også, og så følger de alle links i artiklen. Dette booster de hjemmesider, som artiklen linker til.

Du bliver bedre til at formulere dig

Nå du skriver og skriver, så bliver du naturligvis også bedre til det for hvert ord, du skriver. Det er derfor en meget god øvelse for dig. Dette gælder specielt, hvis du ønsker at skrive en masse indlæg på din egen hjemmeside.

Mange mener, at det er spild af tid, men det er det ikke altid. Hvis man har sin egen blog, altså ikke virksomhedsrelateret, så er det en god måde at vise andre folk sin hobby eller en måde at dele sin hobby med andre.