You are currently viewing Find den handicappede prins på den hvide hest online 

Find den handicappede prins på den hvide hest online 

At finde kærligheden kan nogle gange forekomme som et umuligt projekt, især hvis man er handicappet. Det er svært at finde ud af, hvor man skal lægge en profil op, og hvordan man skal præsentere sig selv. De fleste handicappede ser jo slet ikke deres handicap som definerende for, hvem de er. For dem er det de samme ting, der definerer dem, som for andre. Hvad er min hobby? Er jeg hidsig eller rolig? Har jeg lyst eller mørkt hår? Den slags ting, som alle kender. 

Men man ved jo godt at det med handicappet skal frem i lyset før eller siden, og det betyder jo også noget, det er klart. Men hvordan? Og hvor skal man oprette sin datingprofil, når man er handicappet? På datingsider.nu/handicap-dating-pa-nettet kan du læse en artikel om, hvordan det er at være handicappet og gøre sig disse overvejelser. Det er helt sikkert værd at læse, også for ikke-handicappede. Man kan ikke undgå at blive klogere af at læse den. 

Hvilke sider skal man optræde på? 

Der findes datingsider for handicappede, men det er bestemt ikke alle handicappede, som har lyst til at optræde der. Det er der mange grunde til. Det er slet ikke let, det forstår man når man læser artiklen på datingsider.nu. En del handicappede foretrækker faktisk mere almindelige datingsider, og rådet fra skribenten er da også at prøve lidt forskelligt. 

Og frem for alt lyder rådet, at man skal være åben og ærlig om sit handicap. Og det samme kan vi jo alle i virkeligheden sige. Hvis man vil finde en ægte og varig kærlighed, så er åbenhed og ærlighed svaret. Det hele kommer jo alligevel for en dag, før eller siden. Man kan lige så godt være ærlig fra start. Hvem gider i øvrigt også at have en perfekt partner? 

Forelskelsens psykose 

Alle vil gerne være forelskede. At svæve med sin partner på lyserøde skyer og aldrig røre jorden, fordi man bare er helt væk i forelskelsen i hinanden. Nogle omtaler denne tilstand som en form for sindssyge. Men er kærlighed en sygdom? Nej, vel? Så vær ikke flov over noget, hvis du møder prinsen eller prinsessen på den hvide hest. Alt er som det skal være. 

Og læs artiklen om dating for handicappede. Uanset om du er handicappet eller ej, så vil den helt sikkert give dig noget. Held og lykke.