You are currently viewing Gode råd til jer der planlægger nybyg

Gode råd til jer der planlægger nybyg

(sponsoreret indhold)

Står I i den lykkelig situation, at I har fundet den helt rette grund, i det helt rigtige område, økonomien er endelig til det og i er mere end klar til at påbegynde byggeriet af jeres drømmehus? Så læs med, for som førstegangs-nybygger, er der en masse ting, man bør have med i sine overvejelser.

Først og fremmest er det vigtigt at tænke langsigtet. Måske har I ikke børn endnu, men har I talt om hvor mange I ønsker at få? Det er jo ærgerligt at skulle flytte fra sit drømmehus, blot fordi der pludselig ikke er børneværelser nok. Tænk også over jeres generelle behov. Har I brug for et hjemmekontor, et gæsteværelse til overnattende gæster udenbys fra, et fitnessrum eller måske en vinkælder. Alle er vi forskellige og har derfor forskellige præferencer. Nok kan økonomien være en hæmsko, men forsøg så vidt muligt ikke at gå på kompromis med dine ønsker for huset, det er nemlig svært at lave om når først huset er bygget.

Hvis man er småbørnsfamilie, bør man måske også, i hvert fald i et vist omfang, tænke praktisk. Lyse ubehandlede trægulve, hvid sofa og massere af dyre nipsgenstande er derfor ikke super hensigtsmæssigt.

Tænk i stedet i mere praktiske elementer, tænk i forældre-afdeling og nok badeværelser, I vil prise jer lykkelige for det, når først jeres små engle er larmende teenagere med venner på besøg og et behov for at være selv.

I det hele taget når det kommer til ting som større møbler, badeværelse, køkken etc. kan det tit være en god idé at gå efter en klassisk og tidløs løsning. På den måde slipper man for at skulle skifte stort ud hver gang boligmoden skifter. I stedet kan man nøjes med at købe tæpper, puder, vaser og lignende i tråd med tidens trends.

Husk også på at hvis du er virksomhedsejer og engang imellem ønsker at fornye looket på kontoret lidt, så kan du trække momsen på den type indkøb fra i regnskabet. Du kan finde momsafregning eksempel flere steder på nettet, hvis du er i tvivl. Husk blot at gemme alle kvitteringer som gyldigt bilag.