You are currently viewing Lav din egen hyggelounge i hjemmet

Lav din egen hyggelounge i hjemmet

Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan lave en vaskeægte hyggekrog i hjemmet, som kan bruges til når I får gæster eller skal se fodbold, så læs med her. Hvis du eller hustanden er glade for fodbold, men lige mangler pladsen til at kunne nyde jeres yndlingssport på TV, så kommer der her nogle gode tips.

Gode tips til at lave en hyggekrog.

Hvilke fodboldhold er i vilde med? Er det Barca som I holder med, så kan i med fordel sætte et stort tv op i hyggekrogen og følge med i deres kampe. Til en hyggekrog eller et rum, som I vil indrettet til lige præcis fodbold hygge eller samvær med vennerne, gælder det om at lave det komfortabelt. Det kan være en idé at anskaffe nogle møbler, som man sidder behageligt og flade ud i. Man behøver ikke ud at købe nyt, man kan eventuelt se, om der er nogle genbrugsmøbler til salg. Det kunne for eksempel være sækkestole.

Alt efter pladsen i rummet eller hyggekrogen, kan man også gøre oplevelsen bedre ved at anskaffe sig et par fede vintønder. Vintønder giver et smukt og unikt look, som næsten kan virke som om man befinder sig på en hyggelig vin bar eller i en vinkælder i Sydeuropa. Hvis du gerne vil have fingre i de smukke tønder, så læs mere her.

Når rummet eller hyggekrogen er færdig, kan du endelig invitere dine venner over til en fodboldkamp i fjernsynet, eller en lille fest. Et godt tip kunne være at købe lækker tapas, og måske nogle gode vine eller specielle øl til dine gæster. Det kunne være en rigtig fin detalje for gæsterne og være med til at lave den perfekte aften. Hyggekrogen kan med fordel også bruges til den ultimative filmaften med vennerne eller familien.