You are currently viewing Sådan sælger du nemmere dit hus
Happy young couple getting keys of their new home

Sådan sælger du nemmere dit hus

(sponsoreret indhold)

Har du sat dit hus til salg? Når du har fundet dit drømmehus og gerne vil have dit gamle hus solgt, kredser dine tanker sikkert mest om indretningen af dit nye hjem. Men glem ikke det hus, du allerede bor i. Pift det op og få potentielle købere til at falde pladask.

Du kan med selv små indsatser gøre underværker og fremskynde salgsprocessen. For du vil jo gerne have dit hus solgt hurtigt, ikke?

Vær altid klar til besøg

En af de mest frustrerende ting ved at have et hus til salg er, at du hele tiden skal holde dit hus ryddeligt og rent. Du kan aldrig vide, hvornår din ejendomsmægler får behov for at fremvise dit hus, og så duer det bare ikke, hvis der er rodet og beskidt. Lad være at byde potentielle købere velkommen med vasketøj inde i stuen eller med en stor opvask fra aftenen før på køkkenbordet. Du skal hele tiden være klar til at få gæster, men du kan dog glæde dig over, at de ikke skal spise med.

Happy young couple getting keys of their new home

Husk også haven og indkørslen

Når der kommer en potentiel køber for at se på dit hus, er førstehåndsindtrykket altafgørende.

Ligger der en bunke med affald i carporten, der skal køres på lossepladsen, eller er græsset i haven vokset dig over hovedet, kan det være nok til, at køber mister interessen. Tænk over at feje, slå græs, fjerne ukrudt og klippe hæk jævnligt. Du skal hele tiden tænke på at få dit hjem til at tage sig bedst muligt ud. Så er der størst chance for, at en køber ikke bare tænker over, hvor meget arbejde, der skal lægges, men rent faktisk kan forestille sig at føle sig hjemme i dit hus.

Shine dit hus op – det virker

Allerede inden din ejendomsmægler kommer på besøg for at tage billeder, kan det være en god ide at pifte dit hus op. Tænk over, om der er nogle rum, der trænger til en omgang maling. Har du rum med andre farver end hvid på væggene, kan det være en god ide at male dem over med en omgang hvid maling. Det får rummene til at virke mere lyse og indbydende og vil falde i langt de flestes smag.

Havde du de smukkeste plankegulve, da du flyttede ind i sin tid, som nu er blevet slidte og misfarvede? Overvej, om det kan betale sig for dig at få dem slebet ned, så de igen fremstår smukke og velholdte. Husk på, hvad du selv faldt for ved huset, da du købte det.

Overvej på samme måde, om dine møbler står de rigtige steder, eller om de vil tage sig bedre ud ved at få en ny placering. Tænk hele tiden på lys og rummelighed, og har du en tendens til at proppe dit hjem med møbler og nips, kan du overveje at fjerne noget af det, mens huset er til salg. Gør du dit hjem indbydende og lyst, er det nemmere for køber at se muligheder i det.

Skab hygge og atmosfære

For at få køber til at føle sig godt tilpas, kan det være en god ide at skabe lidt hygge. Placer lysestager på spisebordet, stil en fin frugtkurv med frugter i flotte farver på sofabordet, eller læg et blødt tæppe på sofaen. Giv køber en fornemmelse af, at det er et hjem, han eller hun er kommet ind i, hvor der er hyggeligt og rart at være. Mangler du ideer til interiør i skønt nordisk design, kan du finde et stort udvalg hos Cahetu. Du kan med fordel bruge en Cahetu rabatkode, så du kan få produkterne til en god pris.

Tænk grønt – både inde og ude

Det er de færreste, der ikke kan lide blomster. De er flotte at se på, og de tilfører en skøn, frisk duft. Skab liv i dit hus ved at stille en potteplante eller to i dine vindueskarme. Stil også gerne en vase frem med en buket friske, farverige blomster. Har du grene eller blomster fra haven, der er flotte at se på, så sæt også meget gerne dem ind.

Er det forår eller sommer, så udnyt muligheden for at få din have til at se endnu mere indbydende ud. Plant blomster i alverdens farver, hvis ikke allerede du har nogle, så køber kan se, hvor mange muligheder haven giver. Stil meget gerne en potte eller flere på din terrasse og ved din hoveddør, så køber bliver mødt af friske, fine blomster, allerede inden han eller hun træder inden for døren.

Gør det nemmere for ejendomsmægler at sælge dit hus

Selvom dine tanker sikkert kredser sig mest om, hvordan du skal indrette dit nye hjem, er det vigtigt, at du ikke glemmer at vedligeholde det hus, du gerne vil have solgt. Sæt ind med de projekter, der ikke er alt for omkostningstunge, og hold det hele tiden pænt og ryddeligt. Så er der stor chance for, at du får solgt dit hus.